Thermoform og vacuum værktøjer i bedst kvalitet og levering til aftalt tid

Freeform har mere end 30 års erfaring med konstruktion og fremstilling af formværktøjer til fødevare og medicinal industrien

Vi råder over en topmoderne maskinpark med 3 og 5 akset bearbejdning, drejning
laserskæring og slibning.

Alt konstruktion og programmering foregår på avanceret cad/cam anlæg.
Vi indgår altid i dialog med kunden om emne og værktøjs konstruktion, således at vi får fremstillet det bedst mulige værktøj til den pågældende opgave.

Vi har også mulighed for at lave et 3D print at emnet, så man sikrer sig at emnet har den rette facon og størrelse inden der bliver fremstillet værktøjer.

Freeform fremstiller også stanseknive til thermoform og vacuum værktøjer.
Det foregår på vores cnc styrede bukkemaskiner, hvilket sikrer en meget stor gentagelses nøjagtighed.

Free Form - topkvalitet til konkurrencedygtige priser

CPET underform, som er en del af et komplet formværktøj. Vi arbejde intenst, således vi kunne imødekomme en 3 ugers leveringsfrist. Vi lægger stor vægt på hurtig levering som en del af vores servicekoncept.
Selvcentrende knive, der giver en præcis udstansning af emnet. Løsningen er udviklet i tæt samarbejde med kunden, som en del af kundens produktudvikling. Netop det tætte samarbejde med kunden - lægger vi stor vægt på.
Formindsatse, er en effektiv løsning i forhold til udsatte sliddele i formen. Den løsning minimere spildtid, i forbindelse med vedligeholdelsen af formværktøjet, samtidig med at løsningen minimere vedligeholdelsesomkostningerne. I vort samarbejde med vore kunder, har vi fokus på gennemtænkte løsninger - der sikre en god kvalitet og en effektiv drift.
Levering af indsats til forme leveres inden for en uge.
Produktionen af formindsatse variere i specifikationer, vi ligger stor vægt på dialogen med kunden omkring udviklingen af værktøjet. Der er fokus på produktudviklingen sammen med kunden.
Kniv og stansemodhold.
5 akset bearbejdningscenter, repræsentere en af vore væsentlige investeringer for at møde kundernes krav og yde den service markedet forventer.
CPET underformKontakt

    Morten Sørensen ms@free-form.dk +45 26 12 26 26