FREE FORM A/S er specialiseret i fremstilling af højkvalitets præcisions thermoformværktøj, stanseforme mv. til plastindustrien og industrivirksomheder i Danmark og udlandet.

"Part of the future" sætter vores virksomhed i relief i forhold til vore kunder. Vi ønsker, i et tæt samarbejde at imødekomme vor kunders produktudvikling og være partner omkring udvikling af optimal emballering af produktet."

"Part of the future" er et payoff, der er kommet til hen over årene, netop fordi vi gennem tiden har skabt vor succes i tæt samarbejde med vore kunder.

 

Direktør og indehaver Morten Sørensen, som selv er uddannet maskinarbejder og konstruktør, startede FREE FORM A/S hjemme i garagen i år 2000, og siden er virksomheden vokset år efter år, med bl.a. en kåring som Gazelle virksomhed i 2007.

I efteråret 2012 flyttede FREE FORM A/S i nye, dobbelt så store moderne lokaler på 1.600 kvadratmeter, og har desuden startet aften- og weekendhold for at imødekomme den stærkt stigende efterspørgsel.

FREE FORM A/S ser frem til også at skræddersy en effektiv løsning til dig: Service og fleksibilitet er vore nøgleord, og vi går aldrig på kompromis med kvaliteten!

Free form solutions