Blister pakkemaskine - WS 525

Unik og innovativ blister pakkemaskine

FreeForm A/S producerer og leverer den unikke semi-automatiske blister pakkemaskine FreeForm WS525, til kombineret formning, pakning og svejsning på én og samme maskine.

Med en lang række tilkøbsmuligheder, gør det os muligt at skræddersy en pakkemaskine, efter netop dine behov og ønsker.

FreeForm WS525 producerer optimale blisterpakninger til lave startomkostninger. Da pakkemaskinen er i stand til både at forme og forsegle blisteren, er lager af færdigformede blister ikke længere nødvendigt. Ud over muligheden for just-in-time blister produktion, giver FreeForm WS525 vores kunder, maksimal pålidelighed og fleksibilitet. Med muligheder der imødekommer individuelle behov med hensyn til tekniske krav, produktivitet og operatør venlig ergonomi.

Blister pakkemaskinen inkludere innovativ teknologi, uovertruffen kvalitet og CE-dokumenteret sikkerhed.

FreeForm A/S tilbyder en samlet løsning

Inden for fremstilling af blisterpakninger tilbyder FreeForm A/S den samlede løsning – alt lfra pakkemaskinen, forme og svejseværktøjer til forskåret folie og forseglingsmateriale. Vi ønsker i tæt samarbejde med kunden, at være en del af udvikling af den optimale emballering til det enkelte produkt, og ud fra dette lave et tilpasset værktøj til opgaven.

Tilpasset mindre produktionsserier, start-ups, eller ønsket om outsourcing, tilbyder FreeForm A/S underleverandør arbejde i form af færdigformede blister og færdigpakning af produkter. Al produktion og pakning vil ske på vores FreeForm WS525 pakkemaskine i vores produktionsanlæg med kontrolleret miljø.

FreeForm A/S forstår forbindelsen mellem produktdesign, og produktionsomkostninger. Samt hvordan de arbejder sammen for at skabe succes – den succes, vil vi godt dele med dig.

Blister pakkemaskine – WS 525 med Beckhoff Control System option

Kombineret forme- of svejseværktøj